II Triatló MD d’Oliva «Capità de la Vangvarda»

cabanes2La segona edició del triatló de mitja distància d’Oliva «Capità de la Vangvarda» es celebrava el passat dissabte. En aquesta segona edició 240 triatletes es llançaven a l’aigua en un calorós matí per afrontar els 1900 metres de natació que transcorrien en un circuit a una única volta a la platja d’Oliva. Després d’aquest primer sector nadant calia donar dues voltes a un circuit ciclista de 45 quilòmetres, que recorria els termes d’Oliva, Forna i Pego, per completar els 90 de què consta el parcial ciclista. Finalment s’afrontava una mitja marató pels carrers de la platja d’Oliva.
Per part del C.A. Safor Delikia Sport, quatre triatletes prenien l’eixida: Javier Cabanes (14) Javier Cabanilles (70), Andrés Calatayud (72) i Ramón Reig (120).
Destacar el gran sector de Javi Cabanilles sortint en cinquena posició del sector de natació i l’espectacular sector ciclista de Javier Cabanes, que remuntava prop de 120 posicions sobre la bicicleta aconseguint el millor parcial i començant el sector de cursa a peu en dotzena posició, finalitzan en la posició catorzena, segon del grup d’edat 30-34.

Traducir