Iván Duarte aconsegueix una medalla de plata en llargada en el Campionat d’Espanya Individual Sub20

El saltador va ser segon representant al CA Els Sitges en la pista de Granollers amb 7,16 metres, la seua millor marca personal. En l’esdeveniment, celebrat el passat cap de setmana, també van competir María Pérez, Bernat Pérez, María Evangelista i Zaira Zafra.
Iván Duarte, amb la seua medalla de plata en el nacional.

El saltador pertanyent als grups de tecnificació del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport Iván Duarte va aconseguir una medalla de plata representant al CA Els Sitges, de Burjassot, al qual està cedit esta temporada, en el LXVI Campionat d’Espanya Individual Sub20 a l’Aire Lliure, celebrat el passat cap de setmana en la ciutat catalana de Granollers.

En concret, Duarte va ser segon en una emocionant prova de llargada, amb 7,16 metres, la seua millor marca personal fins a la data. Tan sols va ser superat pel basc Erkki Zebeiro, de l’Atlètic Sant Sebastià, que amb un salt de 7,28 m. es penjava l’or, mentre que el bronze va anar al madrileny Angel Díaz, el CA Platges de Castelló, amb un millor intent de 7,06 metres.

 

L’atleta, espanyol d’origen cubà, resideix a Tavernes de la Valldigna i el seu entrenador és Iván Martínez. En la passada temporada en pista coberta va ser quart en el nacional disputat a Madrid. Ja va aconseguir una altra medalla nacional com Sub16 (cadet), en l’any 2015 a Valladolid.

 

Els cinc atletes del CA Safor a Granollers.

D’altra banda, a Granollers també van participar María Pérez, qui va ser desena en la final de salt amb perxa, Bernat Pérez (que es va quedar en les eliminatòries dels 100 m.l. i en les semifinals dels 400 m.l.), María Evangelista (en les eliminatòries dels 100 m.l.) i Zaira Zafra, qui va ser 17a en la final directa dels 10.000 metres marxa.

 

Duarte amb el seu entrenador, Iván Martínez.

Traducir