Jesús Gomar guanya la Volta a Peu a Ador

Carlos Ferrando va ser tercer en la classificació general. La cursa es va celebrar el passat divendres i va comptar amb 50 corredors ‘groguets’.
Grup de corredors del CA Safor a Ador. / Foto: Crono4Sports.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar divendres passat en la Volta a Peu a Ador, segona prova puntuable del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna, sobre una distància de 8.170 metres. Hi hagué una nodrida representació ‘grogueta’, amb 50 corredors.

Jesús Gomar en la pujada al Collao. / Foto: Javier Cloquell.

Jesús Gomar es va imposar en la classificació absoluta masculina i en la sènior, amb un crono de 27 minuts i 40 segons. Segon va ser Joaquín Badenes (CE La Vespa, amb 28:43) i en tercera posició de la general i segon en categoria sènior va quedar Carlos Ferrando, també del CA Safor, amb 29:27. Uns altres podis per categories van ser per a Mónica Mahiques (2a de Veteranes C), i Suni Perales, que va ser segona en Veteranes D.