Jesús Gomar queda segon en la Volta a Peu a Xeraco en la seua tornada a la competició

El triatleta ha estat apartat dos mesos per una lesió al taló d'Aquil·les. La cursa popular es va disputar el passat diumenge, 6 de gener.
Alguns participants del CA Safor en la Volta a Peu a Xeraco.

Els corredors populars del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van inaugurar l’any amb la XIX Volta a Peu a Xeraco, el passat diumenge, 6 de gener, que va tindre dues distàncies, 15 km i 7 km, a més de la cursa per a les categories inferiors.

En els 15K hi hagué 14 participants “groguets”. Va destacar la segona plaça en la general per a Jesús Gomar amb un temps de 50:47, a un ritme de 3:22 el quilòmetre. Després de dos mesos i mig arrossegant una lesió al taló d’Aquil·les, per fi el «falcó» va poder posar-se un dorsal i competir en una cursa, aconseguint pujar al podi.

Carlos Ferrando i Jesús Gomar a Xeraco. / Foto: Luis Villacañas.

Uns altres podis per categories van ser per a Carlos Ferrando (2n en Sènior amb 51:48), Alfredo Matoses (3r en Veterans C) i Suni Perales, qui va ser tercera en Veteranes B.

Alfredo Matoses i Suni Perales, habituals en els podis de la categoria Veterans. / Fotos: Luis Villacañas.

D’altra banda, en la XVIII Travessia d’Hivern al Port de Gandia-VII Memorial Juan Gerardo Koninckx, sobre una distància de 200 metres, va participar Juan Andrés Artés, que va quedar el 19è de la classificació general absoluta amb una marca de 2:38.