Laura Castillo queda huitena d’Espanya en els 200 m.l.

Completaren la participació ‘grogueta’ en el nacional absolut a l'aire lliure de Torrent Pilar Vázquez, en els 3.000 metres obstacles, i Sergio Argul, en els 1.500 metres llisos.
Laura Castillo, a la dreta. / Foto: Xavier Cloquell.

 

El CA Safor Teika va tancar la temporada atlètica amb tres representants en el Campionat d’Espanya Absolut, la competició més important a nivell nacional i individual, celebrada el cap de setmana passat a Torrent; Laura Castillo, Sergio Argul i Pilar Vázquez.

 

La velocista Laura Castillo va aconseguir plaça de finalista en ser huitena en la final dels 200 metres llisos. Laura va començar la seua participació en les eliminatòries que se celebraven dissabte al matí, sent segona de la tercera ronda amb un registre de 24.64. Ja diumenge al matí, Laura va ser tercera de la segona semifinal, certificant el seu pas a la final amb un magnífic registre de 24.23, la seua millor marca personal i rècord absolut del club.

 

En la final de diumenge a la vesprada la pupil·la de Nayade Luján, que entrena en el grup de tecnificació de València, va aconseguir ser huitena amb una marca de 24.68. Excel·lent temporada la de Laura, qui ja va ser sisena en el Campionat d’Espanya baix sostre celebrat a Madrid al febrer, i on també va fregar les medalles en el nacional Sub23 (Promesa), en ser quarta tant en pista coberta com a l’aire lliure. Cal destacar que Laura és atleta pertanyent a la categoria promesa, per la qual cosa té un futur brillant.

 

Sergio Argul. / Foto: Xavier Cloquell.

 

Per la seua banda, Sergio Argul va debutar en un Campionat d’Espanya Absolut, en una de les proves reines de l’atletisme espanyol, els 1.500 metres llisos. L’atleta preparat per José Antonio Redolat a València va ser l’11è en la tercera semifinal celebrada dissabte al matí amb una marca de 3.55.64.

 

Va tancar la participació l’obstaculista Pilar Vázquez, que competia en la final directa dels 3.000 metres obstacles, celebrada divendres a la vesprada, on va aconseguir la catorzena posició. L’atleta preparada per Andrés Dénia en la pista de Gandia va obtindre una marca de 10.59.52.

 

La competició va ser retransmesa en directe per Teledeporte. Amb este campionat es tanca per al club la temporada 2022/2023 i els campionats d’Espanya a l’aire lliure, on han participat un total de 33 atletes ‘groguets’, s’han aconseguit 11 places de finalista i un total de quatre medalles.

 

Pilar Vázquez. / Foto: Xavier Cloquell.

Traducir