Les xiques cadets es classifiquen per al Campionat d’Espanya de Clubs Sub16

La prova se celebrarà el proper 5 d’octubre en una seu encara per determinar. La federació valenciana convoca a Pilar Vázquez per al Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques, este dissabte a Pamplona.

Equip cadet femení amb els seus entrenadors en el nacional de Saragossa, el passat mes de gener.

 

L’equip femení cadet del Club d’Atletisme Safor s’ha classificat per a participar en la Final A del XIV Campionat d’Espanya de Clubs Sub16, una prova que se celebrarà el proper 5 d’octubre en una seu encara per confirmar. Les xiques del CA Safor s’enfrontaran a uns altres set equips, escollits per rigorós barem de punts: CA Platges de Castelló, Agrupació Atlètica de Catalunya, AD Marathon, Puentecillas Palència, València Esports, Image FDR i Hinaco Montsó.

 

En la temporada d’hivern les xiques cadet van debutar en un nacional per clubs, en gener a Saragossa, on van quedar cinquenes, i en l’autonòmic de febrer van ser terceres. A l’aire lliure van ser subcampiones en el provincial de Xàtiva, i terceres en l’autonòmic, disputat a Gandia el passat mes de maig.

 

Pilar Vázquez en l’autonòmic de clubs absolut, el passat mes de maig. / Foto: Javier Cloquell.

 

D’altra banda, la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV), ha convocat a Pilar Vázquez, entre d’altres atletes valencians, per a participar en el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques, que se celebrarà este dissabte a Pamplona. Una altra bona notícia per a la fondista entrenada per Andrés Dénia, després que fa poc se situara entre les millors del rànquing nacional absolut femení dels 3.000 metres obstacles.