L’ESCOLA DEL CA SAFOR DELIKIA SPORT FINALITZA LA TEMPORADA DE CAMP A TRAVÉS.

Javier Polo semifinalista al Nacional Junior en Valencia.
Els participants al Cross junt al entrenador Pau Roig.

Aquest passat diumenge 5 de març pel matí a la ciutat d’Ontinyent es celebrà el Campionat Autonòmic Escolar de Camp a Través , en el que participaren diferent atletes de l’Escola i del Club Atletisme Safor Delikia Sport.

L’atleta més destacada va ser Neus Sansaloni Martínez que es proclamà Campiona Autonòmica Infantil de Camp a Través. L’atleta vallera entrenada per Raquel Landín, que segueix invicta en la present temporada, dominà la curs de principi a fi en l’exigent circuit de la ciutat d’Ontinyent.

També cal destacar el primer lloc aconseguit per Abdelhafid Said, que s’imposà en la categoria júnior, la qual va recórrer una distància de 7.000 m. Segona victòria d’aquest atleta en la present temporada, i primera en el camp a través.

També participaren en la prova Josuer Armando Rosero, Paula Martín, Andrea Escrihuela i Jordina Gascón en la categoria cadet; Joan Cloquell i Borja Cervera en la categoria juvenil; i Lluís Gisbert en la categoria veterà.

D’aquesta forma l’Escola del CA Safor Delikia Sport posa punt i final a l’esplèndida temporada de camp a través 2016/2017.

Javier Polo, semifinalista al Nacional Junior.

El mig fondista Javier Polo va ser el únic representant del Safor Delikia  al Nacional Junior disputat aquest cap de setmana al Lluis Puig de Valencia. Javi va ser 8º a la tercera semifinal dels 1500 metros llisos amb un temps de 4.13.46, tancant així una temporada en la que ha aconseguit ser subcampeó autonómic junior als 800 m.ll i tercer al autonomic absolut en els 1500 m.ll.