L´escola supera els 300 inscrits!!

4-Octubre-2013

L´escola del  Club Atletisme Safor Delikia Sport ha iniciat amb força aquest nou curs . Ja s’han realitzat un total de 324 inscripcions , entre xiquets i pares . El Club ha tornat a fer un gran esforç per mantenir preus assequibles per totes les butxaques en aquests temps de crisi , amb preus que oscil · len des dels 65 als 120 euros anuals , i al mateix temps , ha obert nous grups en torn de dimarts i dijous , que s’uneixen als ja clàssics torns de Dilluns , Dimecres i divendres, per poder donar més flexibilitat horària.

Els objectius principals de l’escola és la formació de les qualitats bàsiques del xiquet a través del joc sense una especialització prematura , fomentar l’esperit d’amistat , respecte i sacrifici a través de l’esport , i anar introduint gradualment l’atletisme en edats més avançades . La inscripció es podrà realitzar a partir dels 5 anys .

L’escola segueix mantenint una escola de natació com activitat complementària els dissabtes , l’escola de pares en el mateix horari que l’escola d’atletisme , i com a gran novetat , s´inicia  una escola d’iniciació a l’ Triatló , esport en auge en aquests moments.

L’escola està coordinada per l’exatleta internacional David Melo , juntament amb el llicenciat en E.F. Ivan Garcia , i compten amb una àmplia plantilla de monitors , tots ells diplomats i llicenciats en Educació Física , entrenadors nacionals , ex atletes i atletes en actiu com el cas d’Ivan Martinez .

Per a més informació , a la pàgina web del Club , www.clubatletismesafor.es ia l’oficina de la pista d’atletisme , els
Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres de 17:30 a 19:30.

Encara queden plaçes, a que esperes, CORRE I APUNTA´T AL GROC!!

Traducir