MARIA PEREZ , CAMPIONA AUTONÒMICA INFANTIL EN SALT AMB PERXA

IMG-20140208-WA0021
Maria Perez , al capdamunt del podi en seu or al salt amb perxa.

El passat dissabte 8 de febrer a jornada de vesprada , es va disputar l’Autonòmic Infantil de Pista Coberta en l’velòdrom Luis Puig de València . Campionat reservat per als xiquets i xiquetes nascuts el 2001 i 2002 .  L’escola presentava en competició un total de 9 atletes , 3 xics i 6 xiques.

La més destacada va ser Maria Perez , que s’alçava amb la medalla d’or en salt amb
Perxa en una competició molt emocionant . Maria arribava a la competició com 4 º classificada , i en un concurs molt net ,on no feia practicament cap nul , va anar superant-se en cada bot, per arribar a uns impressionants 2.15 metres , millorant en 35cm el seu anterior llímit , que li donaven el títol autonòmic .

Van aconseguir plaça de finalistes , Joan Cloquell , amb un 5è lloc en els 1000 ml amb una marca de 3.09.62 , en una de les finals de més nivell del campionat . Andrea Escrihuela , atleta molt jove , ja que és infantil de 1r any , aconseguia el 6è lloc en els 500 ml amb 1.29.66 .

Van tenir una excel · lent participació en el seu debut en un competició de nivell autonòmic , Leire Sanz amb el seu 10è lloc en perxa , Juan FusterJavier Chañez que van ser 12 º i 18 º respectivament en els 1000 ml , Noelia Faus i Paula Martin , 17 º i 20 º respectivament en els 1000 ml i Alba Ortega 21 º en 60 metres tanques . Cal destacar que tots ells van millorar les seves marques personals .

Els infantils amb aquest campionat donen finalitzada la seva temporada d’hivern , i ara toca centrar-se en la competició per equips del proper 8 de març.

D’altra banda, dissabte al matí es va disputar el Campionat Autonòmic de Veterans , on la sort no va acompanyar als nostres, David Fuster era desqualificat per trepitjar carrer interior en els 200 ml , i Santiago Hernandez , en la posició de llestos , els nervis van trair , i va patir una desqualificació per sortida nul · la. Molts ànims a aquests dos atletes .

La propera setmana serà el torn ja dels » grans» de l’escola , la categoria cadet , on l’escola portarà més d’una vintena d’atletes al Campionat Provincial Cadet .