Neus Sansaloni es classifica per al Campionat d’Espanya de Cross per Autonomies

L’atleta juvenil del CA Safor Teika va guanyar en la seua categoria el Cross de Sant Joan, diumenge passat, on el club ‘groguet’ va participar amb una vintena d'esportistes. Andrea Abad va segona en la general absoluta provisional del circuit autonòmic.
Neus Sansaloni en el Cross de Sant Joan.

El Club d’Atletisme Safor Teika va desplaçar diumenge passat a una vintena d’esportistes al Cross de Sant Joan (Alacant). D’una banda, era una prova puntuable per al Circuit Autonòmic de Camp a Través, i de l’altra un Criterium Autonòmic que permetia classificar-se per al Campionat d’Espanya CSD Sub18 i Sub16 per Autonomies, a disputar a Oviedo el proper 5 de desembre.

 

Andrea Abad encapçalant el grup.

 

En este sentit, cal destacar a Neus Sansaloni, que va ser la primera en la cursa de la seua categoria, Juvenil (Sub18), amb un temps de 14:21 per a una distància de 3.640 metres, i en el criterium va aconseguir el bitllet per a Oviedo. Neus ha guanyat fins ara quatre de les cinc proves (Oropesa, Castelló, Benicarló i Sant Joan) i no va participar en la d’Alcoi.

 

D’altra banda, Andrea Abad va quedar segona a la cursa absoluta, de 7.280 metres, amb un crono de 28:28. Abad va segona en la classificació sènior del circuit, quan falten tres competicions (Vinaròs, Vila-real i la Vall d’Uixò), tot i que este resultat no és encara definitiu ja que a principis d’any la federació podria afegir algunes competicions més.

Un altre podi a Sant Joan va ser el de Carla Breco, segona en Sub20 (Junior), mentre que Xavi Cabanilles i Lluna Villar van ser quarts en Sub16 (Cadet) i en Sub14 (Infantil), respectivament.

Traducir