Quatre atletes del CA Safor Teika acudiran al Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme

Alberto de Oliveira (triple salt), Daniel Lusilla (100 m.l.), Pilar Vázquez (3.000 m. obstacles) i Siro Piña (800 m.l.) competiran en l'esdeveniment que se celebra des d'este divendres a Getafe.
Dalt, Daniel Lusilla i Alberto de Oliveira (Fotos J. Cloquell). Baix, Pilar Vázquez (Foto: J.L. Martínez Ortiz) i Siro Piña (Foto: Chris Baird).

 

El Club d’Atletisme Safor Teika desplaça a quatre atletes al Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme a l’Aire Lliure, que se celebra des d’este divendres 25 a diumenge 27 en la localitat madrilenya de Getafe. La competició serà sense públic i comptarà amb estrictes mesures sanitàries i de prevenció contra la covid. En total hi ha 616 atletes inscrits en proves individuals, dels quals 61 valencians.

 

En representació de club ‘groguet’ van Alberto de Oliveira (sisé dels inscrits en triple salt), Daniel Lusilla (100 m.l.), Pilar Vázquez (3.000 m. obstacles), i Siro Piña en els 800 metres llisos. «En el nacional absolut de l’any passat van acudir tres atletes del Safor i ara en són quatre els qui han aconseguit la marca, tenint en compte les limitacions per la pandèmia, per la qual cosa estem molt satisfets amb esta progressió i amb esta expedició», va afirmar el director esportiu del club, David Melo.

 

Les jornades de divendres es podran seguir en directe per RFEAtv, mentre que dissabte i diumenge es podran vore per Teledeporte i RFEAtv, on hi haurà «multistreaming» disponible. D’altra banda, el club també estarà en el campionat autonòmic Sub20 (Junior), que es disputa a Castelló.

Traducir