Recepció a Gandia a medallistes i finalistes en campionats d’Espanya del CA Safor Teika

Una representació d'atletes, entrenadors i directius van ser rebuts per l'alcalde i per diversos regidors al saló de plenaris. El club va estar el cap de setmana passat en la 15K Nocturna de València, 5K Villa de Rojales, Acuatló de Gandia, i al Triatló de Formentera.

 

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, amb els regidors Jesús Naveiro, Alícia Izquierdo i Silvia Riera, van rebre dimecres passat al saló del plens de l’ajuntament una representació d’atletes que la temporada passada van aconseguir importants èxits esportius amb el CA Safor Teika.

 

Es tracta de Laura Castillo (sisena d’Espanya absoluta en pista coberta i huitena a l’aire lliure als 200 m); Carlos Fernández (bronze nacional Sub16 en triple salt); Elena López (or nacional en llançament de disc i subcampiona del món F40), i Xavi Cabanilles (or Sub16 en 3.000 m.l. amb rècord d’Espanya), Javi Blasco, Diego Lledó, Joan Sastre i Álex Albero, que van competir en triatló i cros. Uns altres medallistes, que no hi van poder assistir, van ser els màsters Udy Erete i Manuel Pala.

 

 

Els equips masculí i femení mantenen la categoria en Primera Divisió Nacional. A més, els xics, representats per Alejandro Martínez, van ser campions autonòmics absoluts per primera vegada en la seua història i les xiques, amb Pilar Vázquez com a capitana, subcampiones.

 

A l’acte també hi anà el president del club, Vicent Boscà, la gestora esportiva, Lidia Balada i els entrenadors David Melo i Carlos Ferrando, a més d’amics i familiars. L’alcalde va felicitar els atletes pels seus èxits i va mostrar el seu orgull perquè Gandia “tinga com a ambaixadors un grup d’atletes que representen els valors de l’esport i que en són un exemple per a les noves generacions”.

 

Curses populars
D’altra banda, respecte a les competicions populars, dilluns es va celebrar l’Acuatló Ciutat de Gandia en distància estàndard (1.000 metres de natació i 5 km de carrera) i en llarga distància (2.000 metres nadant i 10K corrent), tots dos campionats autonòmics. En l’estàndard va competir Sergio Moreno, que va ser primer en la seva categoria, Veterans 3, amb 48:19.

 

Lucía Granero va estar dissabte en el Triatló Illa de Formentera, als Pujols, on va ser quarta a la distància Sprint amb 1:17:04. Neus Mas va guanyar en categoria femenina el 5K Villa de Rojales, amb un temps de 18:33. I a València es va celebrar, també dissabte, la 15K Nocturna, on van participar Manuel Martín, Alfonso Redondo, Raúl Espinosa, Blagovest Borislavov, Marta Bertomeu, Fernando Robles, Alejandro Jiménez i José García.

 

Traducir