Segona plaça per a l’equip femení en el Campionat Provincial Aleví

El club ‘groguet’ no aconseguia un podi en esta categoria en xiques des de 2016. La competició es va disputar dissabte a Gandia.
Participants ‘groguets’ en el campionat provincial aleví.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va competir amb els seus dos equips, masculí i femení, en el Campionat Provincial Sub12 (Aleví) per Clubs a l’Aire Lliure, dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, disputat dissabte passat en la pista Toni Herreros de Gandia. Les xiques es van proclamar subcampiones, per darrere del València CA, i per davant de la resta de participants, el CA Torrent (3r), SD Correcaminos (4t), CA La Valldigna (5é), CA Xàtiva (6é), CA L’Om de Picassent (7é), i el CA Guadassuar, en huitena posició.

«El nostre club no aconseguia un podi provincial en la categoria aleví femenina des de 2016, i és un motiu d’alegria perquè significa que hi ha planter i futur», va valorar el director esportiu, David Melo. En 2021 els xics van ser segons.

 

Les xiques en el podi celebren el subcampionat.

Els xics, per la seua banda, van ser cinquens, per darrere del València CA (1r), CA Xàtiva (2n), CE El Corriol (3r), EMID València (4t), i per davant del CA L’Om de Picassent (6è ) i del CA Torrent, que va ser setè. D’altra banda, es van batre quatre rècords de club amb les marques d’Alejandro Serrano en martell (18.43 metres), Victoria Puig en 60 m.t. (11.06) i Carla Galdón en dues disciplines, salt amb perxa amb 2.06 m i llançament de javelina, amb 15.04.

 

En el campionat van participar: Blanca Molina, Izan Robles, Inés del Riu, Andrea Chelariu, Andrés Soria, Jimena Jurado, Sara Gavilà, Victoria C. Puig, Pablo Cuesta, Teresa Fortea, Sofia Contreras, Alejandro Serrano, Carla Galdón, Alejandra Savall,
Marc Femenia, Itziar Gràcia, Sherezade Gràcia, Sofia Olesen i Héctor López.

Traducir