Segona plaça per als xics i quarta per a les xiques en el Campionat Provincial per Equips Cadet

La prova es va disputar dissabte passat en el pavelló Lluís Puig de València. Carla Breco, Neus Sansaloni i Marina Camps van competir diumenge amb la selecció valenciana en el Campionat d'Espanya de Cross per Federacions.
Xics i xiques del CA Safor Teika després del campionat en el pavelló.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir la segona plaça amb l’equip masculí i la quarta amb el femení en el Campionat Provincial per Equips Sub16 (Cadet) en Pista Coberta, disputat dissabte passat en el pavelló Lluís Puig de València. En el podi masculí el València CA va ser primer, el Safor el segon i el CA Torrent va quedar en tercer lloc. En el femení van ser primeres el València CA, van ser segones el CA Torrent, i van quedar terceres les xiques del CA Sprint Moncada.

 

Pel que fa als xics del Safor van quedar primers en les seues proves Jacobo Ramírez (1.000 m.l.) i José Marín en els 3.000 metres marxa. Va ser segon Hugo Arbona en perxa. Van quedar tercers Blai Sampablo (3.000 m.l.), Guillem Sierra (llargada) i l’equip de rellevistes 4×400, format per Xavier Miret, Hugo Arbona, Guillem Sierra i Carlos Fabra. També participaren Carlos Fabra (60 m.l.), Xavier Miret (60 m.l.), Marc Grau (600 m.l.), Santiago Torrego (1.000 m.l.), Jacobo Ramírez (60 m.t.), Guillem Sierra (alçada), Rubén Ramírez (alçada), Fabra (triple salt) i Ausias Mata en pes.

Carla Breco, Neus Sansaloni i Marina Camps en el nacional de Cross.

Respecte de les xiques, va ser primera Lluna Villar en els 1.000 m.l. Van quedar segones Daniela García (3.000 m.l.) i Salima Sibari en perxa. Van ser terceres Lluna Villar (300 m.l.) i Salma Gueddar (600 m.l.). També participaren Salima Sibari (60 m.l.), Claudia Vázquez (60 m.l.), María González (600 m.l.), Leire Mahiques (1.000 m.l.), Alejandra Blanes (60 m.t. i perxa), Claudia Vázquez (alçada), Sara Bru (llargada), Ana Mortes (triple salt), Irene Yupangui (pes), Paula Boix (3.000 metres marxa), i l’equip de relleus 4×400, format per Salima Sibari, Salma Gueddar, Daniela García i Sara Bru.

 

Selecció valenciana
D’altra banda, a Ortuella, localitat propera a Bilbao, es va celebrar diumenge el 105è Campionat d’Espanya de Camp a Través Individual i per Federacions. En esta cita la selecció valenciana Sub20 va quedar en tercer lloc. En l’equip hi havia dos integrants del Safor, Neus Sansaloni i Marina Camps, i el van completar Julia Martínez, Rocío Calabuig, Lucía Santamaría i Elisa Cerezo. A més, Carla Breco va participar amb l’equip Sub23.

Traducir