Tres podis en el duatló escolar de Sant Vicent del Raspeig

Marina Camps va ser segona en juvenils, Xavi Cabanilles segon en cadets i Mar Solanes tercera en infantils. La prova, en fase autonòmica, es va disputar diumenge passat a Sant Vicent del Raspeig.
El tècnic Imanol Nogueroles amb alguns dels participants. / Foto: Antonio Morant.

 

Diumenge passat es va celebrar la primera fase autonòmica dels Jocs Esportius TRICV de la temporada, a la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig. Només competien escolars de les tres categories de més edat; juvenils, cadets i infantils. Van acudir a la cita més de 250 participants en representació d’un gran nombre d’escoles de tota la Comunitat Valenciana.

 

Tant la prova juvenil com la cadet estaven composades per 2,4 km de cursa, 8,4 km de ciclisme i 1,2 km més de cursa. La infantil era de 2 km de cursa, 6,3 km de ciclisme i 1 km més de cursa.

 

Respecte del CA Safor Teika van competir set joves i s’aconseguiren tres podis en tres categories diferents. Marina Camps va ser segona en la cursa juvenil amb 30:51, Xavi Cabanilles va ser segon en cadets (27:09) i Mar Solanes va ser la tercera a la prova infantil, amb un crono de 27:29. També van competir els cadets Joan Sastre, Raquel Matoses, Erun Espinosa i la infantil Edurne Pellicer. El tècnic responsable va ser Imanol Nogueroles.

Traducir