Triatlons de Fuentealamo i Alacant

Davinia Albinyana bronze autonòmic de triatló sprint

davinia_alacant2

Dissabte passat es celebrava a la localitat murciana de Fuentealamo la XXVI Edició del triatló Vila de Fuentealamo. Aquesta prova que se celebra sobre distància esprint reuneix cada any a alguns dels millors triatletes nacionals. En aquesta ocasió l’espectacle estava assegurat de la mà de Jesús Gomar, Francesc Godoy, Uxío Abuin o Emilio Aguayo en xics i Marina Daimlamcourt, María Ortega entre altres en les xiques.
El C.A. Safor va estar representat per: Pilar Martí, Silvia Valero, Alejandra Brea i Sara Molina en xiques i Alberto Renú en xics. fuentealamoDestacant la segona posició de Pilar Martí a la categoria de Veteranes.
Al dia següent, el diumenge tenia lloc el triatló d’Alacant, prova que albergava el Campionat Autonòmic en distància esprint, en el que el CA Safor va tenir representació masculina i femenina.
Davinia Albinyana en la seva segona participació en un triatló, aconseguia la tercera posició absoluta i el títol autonòmic en el grup d’edat 35-39.

xics_alacant
Pel que fa a la participació masculina: Carlos Ferrando (46) va ser cinquè en el GE 20-24, José Gómez (58) també va ser cinquè en el GE 45-49 i Andrés Galán (97) acabava 16 en el GE 30-34
Cal destacar que el guanyador de la prova i campió autonòmic va ser el gandià Jesús Gomar seguit d’Emilio Aguayo.