ELS ALEVINS ACONSEGUEIXEN 10 MEDALLES AL CAMPIONAT PROVINCIAL A SUECA

4 ors, 2 plates i 4 bronzes es el balanç de l´escola grogueta.
composició_cas
Guillermo Vila, Marta Perez, Neus Sansaloni i Hector Estruch, campions provincials.

Dissabte 14 de març en jornada matinal es va disputar a Sueca el Campionat Provincial Aleví d’Aire Lliure. L’escola presentava total de 38 atletes alevins (10 i 11 anys), sent l’entitat amb major nombre departicipants. L’escola aconseguia un total de 10 medalles, sent 4 d’or, 2 de plata i altres 4 de bronze.

Es proclamaven campions provincials: Neus Sansaloni en els 1.000 m.l, Hector Estruch en Perxa, Guillermo Vila en Disc i Marta Pérez en Perxa.

Aconseguien la medalla de plata, i per lo tant es proclamaven subcampions provincialsVera Jareño en Martell i Jordi Miret en alçada.

cas_plata
Vera Jareño i Jordi Miret, subcampions Provincials

Per últim, aconseguien pujar al tercer calaix del podi: Ivan Camarena en 2000 ml, Álvaro Mayor en Martell, Laura Vicente en Martell i repetia Hector Estruch en pes.

Bronce
Ivan Camarena, Hector Estruch, Alvaro Mayor i Laura Vicente, medalles de bronze.

Es van quedar molt a prop de la medalla, de ser quartes: Joana Escrivà en Pes i Llançament de Pilota, i Rosa Valcárcel en Disc.

Participaren :ANDREU ALMENAR, PABLO CABRERA, HECTOR ESTRUCH, ANDRES FERRER, IVAN GARCIA, ALEJANDRO LARA, ALVARO MAYOR, JORDI MIRET , JORDI MONTON , JESUS MORANT, JORDI PARDO , CARLOS SOLERA , JOSE TARRAZONA , GUILLERMO VILA , JOAN VITORIA, HAFSSAE AZAHAF, LAIA BAÑULS, PAULA BENITO, CRISTINA CARBÓ, CARMEN ESCRIHUELA, JOANA ESCRIVA, NEREA FERNANDEZ, AITANA FERRAIRO, VERA JAREÑO, LAURA LLORET, BLANCA MASCARELL, CLAUDIA MATA, PAULA MATOSES, MARINA MIÑANA, MARTA MORA, LUCIA MORANT, MARTA PEREZ RUBIOLS, MARTA PEREZ VILAPLANA, NEUS SANSALONI, LUCIA SOLER, ROSA VALCARCEL, LAURA VICENTE I AINA VILA.

Felicitar als entrenadors responsables d´aquesta categoría, Josep Lopez i Fran Beneyto, per la gran tasca que fan dia a dia en cada un d´ells.

La propera competició per als Alevins serà el Campionat Provincial Per Equips que es disputarà el dissabte 28 de març en jornada matinal a Gandia i serà organitzada per el Club de Atletisme Safor Delikia Esport.

RESULTATS OFICIALS

Traducir