Xavi Cabanilles, Diego Lledó i Jacobo Ramírez competiren amb la selecció valenciana en el nacional de cross

L’equip cadet masculí va ser segon, i Cabanilles a títol individual va ser subcampió en la categoria. La prova es va disputar diumenge a Pamplona.
Els tres atletes del CA Safor Teika, Xavi Cabanilles, Diego Lledó i Jacobo Ramírez.

Tres esportistes del Club d’Atletisme Safor Teika van competir amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Camp a Través Sub16 i Sub18 per Federacions Autonòmiques, disputat diumenge passat a Pamplona; Xavi Cabanilles, Diego Lledó i Jacobo Ramírez.

Xavi Cabanilles va estar en l’equip cadet masculí, que va aconseguir la segona posició, per darrere de Catalunya. A més, a títol individual va ser subcampió, amb una marca de 16.18 sobre una distància de 5.000 metres. En este mateix equip estava Jacobo Ramírez, que va entrar a la 46a posició amb 17:57.

També va competir Diego Lledó, seté amb la selecció valenciana a la cursa Sub18, de 6.000 metres, i en què va entrar en la 27a posició.

L’equip cadet masculí amb Xavi Cabanilles i Jacobo Ramírez. / Foto: FACV.