Xavier Martínez aconsegueix un or en els 3.000 metres llisos en el Campionat Provincial Individual Infantil a l’Aire Lliure

La prova es va disputar diumenge passat a Torrent. Jhoel Faus queda primer en categoria cadet en el duatló escolar d’Algemesí.
Xavier Martínez, a Torrent.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va obtindre una medalla d’or en el Campionat Provincial Individual Infantil (U14) a l’Aire Lliure, disputat diumenge passat a Torrent, amb Xavier Martínez, que va completar els 3.000 metres llisos en un temps de 10:59.94.

 

El club va estar present en la competició amb altres atletes “groguets”: Marc Ferrer (80 m.l. i 500 m.l.); Alba Fernández (80 m.l.); Julieta Rando (80 m.l. i llargada); Carmen Jordà (80 m.l. i longitud); Olga Moratal (500 m.l.); Alba Fernández (220 m.t.) i Mireia Pérez, en llargada i triple salt.

 

D’altra banda, Algemesí va acollir dissabte el duatló escolar en fase provincial, on més de 260 joves esportistes de diversos clubs van participar en les diverses proves, amb distàncies adaptades a les seues respectives edats.

 

Grup de duatletes a Algemesí.

 

En categoria cadet el primer classificat va ser Jhoel Faus, qui va fer els 2,5 km de cursa, 10,2 km de ciclisme i 1,17 km de cursa en un temps de 29 minuts i 20 segons. També van participar els cadets Jaume López, Imanol Nogueroles i Joan Llinares. En categoria aleví Xavi Cabanilles va ser cinquè i també va participar Héctor Faus. En la categoria multiesport va ser segona Paula Cabanilles.

 

Traducir