XXVIII Triatló d’Antella

Dissabte passat 29 de Juliol per la vesprada va tenir lloc el mític Triatló d’Antella que celebrava la seua 28ª edició i que va tenir una victòria en homes molt ajustada, entrant els tres primers en una diferència de 23 segons, el tercer d’ells el gandienc Miguel Fernandez, en quant a fèmines, les xiques del C.T. Laboratori SyS van copar la primera i tercera plaça de la classificació femenina.

El C.A. Safor Delikia Sport acudia a la cita amb un nodrit grup de participants com és habitual en les últimes cites del triatló en la nostra comunitat. Van participar en la prova Ausias Solanes, Hilde Ascó, Fernando Rocher, Anatoly Gryshchenko, Sílvia Valero, Juan Andrés Artés, Sara Molina, Jose Juan Sanchis, Rosa Martinez, Armand Lascoutounas i Lauren Barrios.

Destacar la victòria que aconseguia Silvia Valero en la categoria Veteranes 1 F, entrant en meta en la setena posició absoluta. En quant a homes, destacar la segona posició de Fernando Rocher en la categoria V2M.