ÀMPLIA PARTICIPACIÓ I PLUJA DE PODIS PER AL C.A. SAFOR DELIKIA SPORT A LA CURSA DEL RAVAL.

Podio
Fernando Escriva, Jesus Gomar i Manolo Martin, podi de la categoria absoluta masculina.

Un any mes, el C.A. Safor va ser l’entitat amb major nombre d’inscrits a la cursa del Raval, amb un total de 194 inscrits entre xiquets i xiquetes de l’escola i els socis del Club. A més, l’entitat grogueta va pujar en múltiples ocasions al podi.

En categoria masculina s’aconseguia un triplete, tenyint el podi de «groguet», on Jesus Gomar cobria els 10km del circuit amb 32.42, a un ritme mitjà de 3.15 el km. L’acompanyaven els seus companys d’equip Fernando Escriva que aconseguia el segon lloc amb un temps de 33.39 seguit de Manolo Martin que completava el podi sènior amb un temps de 34.13.

En categoria absoluta femenina Monica Mahiques aconseguia el 3r lloc del podi en cobrir la distància en un temps de 40.59.

Per categories també van pujar al podi els següents atletes:

• Manolo Martin, 1º en Veterans A
  • Karem Faus, 1º en Veteranes A
  • Mónica Mahiques, 1º en Veterans B
  • Silvia Valero, 3º en Veteranes A

L’escola també va tenir una àmplia participació, amb més d’un centenar de joves atletes, aconseguint els següents 8 podis: