EL C.A. SAFOR DELIKIA SPORT VA ESTAR PRESENT A LES PRIMERES COMPETICIONS FEDERADES

Gandia, Vinaros, Cartagena i Rotova varen tindre presencia grogueta.
Montaje
Irene Llario, Abdellatif Benhattab, Carla de Tena i Neus Mas

El C. A. Safor Delikia Esport va estar present en les primeres competicions federades de la temporada. En concret, el dissabte per la vesprada es va disputar a Gandia el Critèrium Autonòmic de Marxa i Control de llançaments llargs, a més de control de un control de proves Federades de pista.

Van debutar amb la samarreta groga les noves incorporacions Victor Leca en 400 m.l. i Javelina, Jose Torro i Jose Antonio Martínez en Disc e Irene Llario que s’imposava en els 1500 m.ll. També van participar altres dos integrants de l’Escola, Arturo Climent i Roberto Aparici en la prova de javelina.

D’altra banda, el diumenge es va disputar el Cross de Vinaròs, primera prova puntuable del Circuit Autonòmic de Camp a Traves, on el club estava representat per altres dos debutants: Carla de Tena aconseguia una meritòria cinquena plaça al Cross Absolut femení, que li otorguen els primers 4 punts de la temporada, mentre que Abdellatif Benhataff aconseguia la 39º posició al Cros Absolut Masculí.

I finalment, també en diumenge, una altra de les incorporacions del present any del club de groguet, la fondista Neus Mas, aconseguia el segon lloc absolut en la mitja marató de Cartagena amb un temps d’1 hora i 25 minuts mentre que a nivell comarcal Mari Carmen Millet s’imposava a la Cursa Popular de Rótova (on hi havia una bona participació d´atletes groguets) en la categoria absoluta en la cursa dels 5km.

Traducir