Àngels Ferrando i Marc González pugen al podi en el Cross de Castelló

La competició, diumenge passat, va obrir el Circuit Autonòmic de Camp a Través.
Àngels Ferrando i Marc González amb els trofeus de Castelló en la pista de Gandia.

El Circuit Autonòmic de Camp a Través va començar diumenge passat amb el Cross Ciutat de Castelló. La veterana prova es va celebrar pels voltants de l’Auditori i va reunir a 900 participants, els millors fondistes de la Comunitat Valenciana, així com atletes nacionals i internacionals.

El CA Safor Teika va estar present amb 13 atletes. D’ells, dos van aconseguir pujar al podi: la vallera Àngels Ferrando, que va ser segona en categoria Sub14 (Infantil) amb 6.04 sobre una distància de 1.600 metres; i el gandià Marc González, segon en la cursa masculina Sub18 (Juvenil), amb un crono de 16:17 en un circuit de 5.400 metres.

Per la seua banda, van ser quartes en les respectives carreres femenines Lluna Villar en Sub16 (Cadet) i Neus Sansaloni en categoria Sub20 (Junior), mentre que Andrea Abad va ser cinquena en Senior. També van competir: Pau Blasco, Maria González, Jacobo Ramírez, Marc Grau, Carla Breco, Empar Vizcaíno, Silvia Sanz i Abdelhafid Said.