BERNAT PEREZ, 5º A LA FINAL DELS 300 METRES LLISOS  DEL NACIONAL CADET.

També van participar Alex Meri, Ivan Duarte i Maria Evangelista.
Sabadell1
Pau Roig, Alex Meri, Maria Evangelista, David Melo (darrere), Bernat Perez, Ivan Duarte i Ivan Martinez.

El C.A. Safor Delikia Sport va estar representat per 4 atletes al Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta celebrat a la localitat catalana de Sabadell.

El més destacat de l’expedició grogueta va ser l’atleta de Tavernes de la Valldigna, Bernat Perez, que en el seu debut en un nacional aconseguia colar-se en una final i acabar en 5º lloc en la prova dels 300 metres llisos.

L’atleta dirigit per David Melo, aconseguia ser 3º en la primera de les 3 semifinals amb 37.49, el que li donava accés a la final classificant per temps. Ja a la final, Bernat partia pel carrer 1, el carrer més complexe de córrer en tenir les corbes més tancades i sense peralt. Així i tot, l’atleta valler va donar el màxim per acabar 5º amb 38.01, en una cursa guanyada pel murcià Juan Gonzalez que batia el rècord d’Espanya de la cateogoría amb 36.02. Bernat també va participar en la prova dels 60 metres llisos, on arribava fins a les semifinals, després de ser segon en la seva eliminatòria (7.42) i 8º en la seva semifinal (7.66).

Bernat Perez
Bernat Perez, durant la final dels 300 metres llisos.

Un altre debutant era el migfondista Alex Meri, preparat per Pau Roig. Merí era 5º a semifinal (12º en el global) amb un bon registre 1.30.87, en una cursa difícil, amb molts cops, on Meri va pecar de la inexperiència pròpia d’un debutant.

I l’últim debutant va ser Ivan Duarte, l’atleta preparat per Ivan Martinez aconseguia la tretzena posició a la final de salt de llargada amb 5.45.

Finalment la velocista Maria Evangelista arribava fins a les semifinals dels 60 metres llisos, en ser segona en la seva eliminatòria amb 8.13. Ja en semifinals, una sortida fluixa la portava a ser 7º de la seva semifinal amb 8.18 (20º en global).

Amb aquesta competició es tanca la temporada indoor, on l’escola ha aconseguit un total de 17 medalles Provincials (6 campions) i 12 Autonòmiques (5 campions) entre totes les categories a més d’un creixement significatiu en quant a participació respecte als últims anys. I pel que fa per equips s´ha aconseguit formar per primera vegada en molts anys, equip absolut tant masculí com femení, amb dos equips cadets entre els millors de la Comunitat Valenciana.

A partir del proper cap de setmana, comencen les competicions al aire lliure, en el Campionats Provincials per Equips, tant Aleví com Infantil.