BERNAT PEREZ, IVAN DUARTE, ALEX MERI I MARIA EVANGELISTA, AL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA.

El Nacional es disputa a Sabadell el cap de setmana.
Montaje
Bernat Perez, Ivan Duarte, Alex Meri i Maria Evangelista

 

Un total de 4 atletes representaran al C.A. Safor Delikia Sport en el Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta que es disputa el pròxim cap de setmana a Sabadell al haver aconseguit les mínimes de participació exigides per la Federació Espanyola d’Atletisme.

El primer a participar serà l’atleta de Tavernes de la Valldigna, Bernat Perez, dirigit per David Melo, que participarà a les semifinals dels 300 metres llisos a les 16:15 de dissabte amb l’objectiu de colar-se a la final prevista el diumenge. Bernat va amb el 4º millor temps dels participants.

Un altre atleta establert a Tavernes de la Valldigna, però d’origen Cubà, Ivan Duarte, participarà a la final de salt de llargada previst per al dissabte a les 16.45h. L’objectiu d’Ivan Duarte, preparat per Ivan Martinez, que arriba amb la 11º marca dels inscrits, serà lluitar per una plaça de finalista.

El migfondista Alex Meri, actual campió autonòmic dels 600 metres llisos, i dirigit per Pau Roig, debutarà a les semifinals el dissabte a les 17.00h, amb el objectiu d’intentar lluitar per una plaça a la final prevista per al Diumenge.  Alex va amb la 13º marca dels inscrits.

Finalment tancarà la participació «grogueta» la velocista Maria Evangelista, actual campiona autonòmica en els 60 metres llisos, en les eliminatòries previstes a les 19.30h de dissabte. L’objectiu de la Maria, preparada també per David Melo, serà arribar a les semifinals del Diumenge i lluitar per una plaça en la final. Maria va amb la 12º millor marca de totes les atletes participants.

Grupo
Bernat, Alex, Maria e Ivan, en el últim entrenament a Gandia el pasat dimecres.

Traducir