Bona actuació de Zaira Zafra i Ángela Casanova en el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta

Les marxadores van participar en les categories cadet i júnior amb la selecció valenciana en la prova, disputada el passat cap de setmana al Vendrell (Tarragona). Andrea Abad queda campiona autonòmica promesa al Cross d’Ontinyent.
Zaira Zafra i Ángela Casanova al Vendrell.

Les marxadores del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport Ángela Casanova (U16) i Zaira Zafra (U20), van competir amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta per Federacions, reservat a les categories cadet (U16) i júnior (U20), que es va disputar el passat cap de setmana a la localitat tarragonina del Vendrell.

La Comunitat Valenciana va aconseguir la victòria amb l’equip U20 masculí i va obtindre sis medalles individuals. La selecció U20 femenina es va classificar cinquena, el mateix lloc que va aconseguir el conjunt U16 masculí, mentre que en la categoria U16 femenina la federació valenciana va ser sisena. Ángela Casanova en els 5 km va acariciar el podi, amb la seua quarta posició entre les marxadores d’Espanya amb una marca de 25:45, mentre que en els 10 km júnior Zaira Zafra va ocupar la 26a posició amb 1:01:51.

Neus Sansaloni, al centre, al podi del Cross d’Ontinyent.

D’altra banda, a Ontinyent es va celebrar diumenge la penúltima prova del circuit autonòmic de cross, que a més era Campionat Individual de la Comunitat Valenciana, on van estar Alicia Crespo, Neus Sansaloni, Andrea Abad, María José Casinos, Pilar Vázquez, María Guzmán i Pilar Rubio. El resultat més destacat va ser el d’Andrea Abad, qui es va proclamar campiona en la categoria promesa (U23) amb un temps de 33:51.