Camila Estrebou queda tercera amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya Cadet per Federacions Autonòmiques

L’atleta del CA Safor Teika va competir en la prova de relleus 4x100 metres. Es va disputar el passat cap de setmana a Conca. El grup de tecnificació del Safor escalfa motors davant les primeres proves de la temporada.
La selecció valenciana cadet a Conca.

 

La selecció valenciana d’atletisme va acudir el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya Sub16 (Cadet) per Federacions Autonòmiques, celebrat a Conca. L’actuació es va saldar amb un segon lloc per als xics, i un tercer per a les xiques. Una de les atletes d’esta expedició pertany al CA Safor Teika. Es tracta de Camila Estrebou, qui va competir en el relleu 4×100 metres, entrenada per José Miguel Barrios.

 

Camila Estrebou amb el seu entrenador, José Miguel Barrios, a Conca.

 

A més de Camila Estrebou l’equip femení de rellevistes estava format per Ariadna Montalbán, Rosa Maria Igual i Elsa Badal, que van fer un crono de 50 segons. La delegació valenciana va totalitzar 18 medalles. L’equip de la Comunitat Valenciana es va quedar a tres punts d’Andalusia, la guanyadora en homes, i a dos i mig de Catalunya, segona en dones per darrere d’Andalusia.

 

Este cap de setmana es reprèn el gruix de les competicions federades. Dissabte a València, en la pista del Túria, se celebrarà el provincial individual màster i diumenge comença el Campionat Autonòmic de Camp a Través, amb la primera jornada a Orpesa. La resta de proves del cross seran a Castelló (24 d’octubre), Alcoi (31 d’octubre), Benicarló (7 de novembre), Sant Joan (14 de novembre), Vinaròs (28 de novembre), Vila-real (12 de desembre) i la Vall d’Uixó, el 19 de desembre.

Enllaç al CALENDARI de la temporada.

Traducir