Elx, Forna, Carcaixent i Formentera, destinacions dels ‘groguets’ el passat cap de setmana

Els corredors del CA Safor Teika van estar en diverses proves populars. Neus Mas va ser la quarta dona en finalitzar la Mitja Marató d’Elx, amb un temps de 1:21:13.
Rubén Camarena en la Mitja Marató de Formentera.

Les curses populars ja comencen a proliferar cada cap de setmana, i a elles continuen acudint corredors del Club d’Atletisme Safor Teika. Diumenge, en la 48è Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx, la crevillentina Neus Mas va ser la quarta classificada de la general femenina, i primera en la categoria Veterana, amb un crono d’1:21:13.

Neus Mas, de groc, al podi de la Mitja Marató d’Elx.

La prestigiosa prova il·licitana va comptar amb més de 2.300 inscrits. Dues corredores etíops, Tiruye Mesfin (1:10:52) i Tigst Getnet (1:11:14) van aconseguir rebaixar la marca en dones de la cursa -establert fins ara en 1:14:59-, mentre que l’alacantina Yésica Mas (1:19:28) va aconseguir la tercera posició.

Rubén Camarena va estar en la XII Mitja Marató Popular Illa de Formentera, dissabte passat, amb una marca de 1:48:32, la posició número 299 entre els quasi 3.000 atletes participants.

David Bona a Forna i Antonio Ortega a Carcaixent.

D’altra banda, David Bona va completar dissabte la XII Botamarges Ultramarató de Forna (la Marina), en la modalitat Open, amb un temps de 11:52:50, la 67a posició de la general i la 40a en la seua categoria, de Veterans. Es tracta d’una cursa de muntanya de 64 km, amb un desnivell de 3.700 metres de pujada i uns altres 3.700 m. de baixada. Finalment, Antonio Ortega va completar la Volta a Peu a Carcaixent, una prova de 10 km, amb un crono de 45:04, a 4,31 minuts el quilòmetre.