Cinc medalles en el Campionat Autonòmic Juvenil en Pista Coberta

Van ser or Mehdi Messadi en 60 m.l., amb mínima nacional, i Jordi Miret (alçada), i bronze Andreu Almenar (triple salt), Irene Escrivà (perxa) i Binta Kelle Watt en els 200 m.l. La prova es va celebrar diumenge passat al pavelló Lluís Puig de València.
Andreu Almenar, Mehdi Messadi i Jordi Miret.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va obtindre cinc medalles (dues d’or i tres de bronze) en el Campionat Autonòmic Sub18 (Juvenil) Individual en Pista Coberta, celebrat diumenge passat al pavelló Lluís Puig de València.

 

Irene Escrivà i Binta Kelle Watt.

Van ser or Mehdi Messadi en els 60 m.l. amb un temps 7.11 (que a més suposa mínima nacional), i Jordi Miret en alçada amb 1.84 metres. Es penjaren medalles de bronze Andreu Almenar en triple salt amb 13.43 m., Irene Escrivà en perxa amb 3.30 m. i Binta Kelle Watt en 200 m.l., amb un crono de 25.99.

 

 

També hi van participar Mireia Pérez (llargada), Miriam Vercher (triple salt), Joana Escrivà (pes), Luis Boscà (200 m.l.), Joaquim Piqueres (200 m.l.), Àngel Alemany (llargada), Marina Ming (60 m.l.), Iris Estruch (400 m.l.) i Elena Martínez en els 60 metres tanques.

Traducir