Claudia Martínez i Nicolás Blasco, finalistes en el Campionat d’Espanya Juvenil baix sostre

Els atletes van competir en llargada i triple salt. També van participar Borja Ortega, Mónica Pascual, Sofia Rchi i Belén Sospedra. El campionat es va celebrar dissabte passat al pavelló Lluís Puig de València. Mar Morant queda quarta en disc el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs d’Hivern a Motril.
Claudia Martínez, amb el seu entrenador, Iván Martínez. / Nicolás Blasco (a la dreta) amb el seu entrenador, Alberto de Oliveira.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar representat amb sis atletes en el XLII Campionat d’Espanya Sub18 (Juvenil) en Pista Coberta, que es va celebrar el passat cap de setmana a València.

 

Els llocs més destacats van ser per a Nicolás Blasco i Claudia Martínez, en aconseguir ser finalistes; Blasco en triple salt (seté amb 13.66 metres) i Martínez cinquena en llargada amb 5.54 metres. Esta última també va competir en triple salt, sent setena amb 11.97 metres. També participaren Mónica Pascual (va arribar a les semifinals dels 800 m.l. amb 2:22.07), Sofía Rchi (11a en alçada, amb 1.58 m.), Belén Sospedra (9a en pentatló) i Borja Ortega, nové en la final dels 1.500 metres llisos amb 4:21.62.

 

D’altra banda, en el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs d’Hivern, que va tindre lloc dissabte a Motril (Granada), Mar Morant va ser quarta en disc amb un millor llançament de 46,65 metres.

Traducir