Comença l’escola d’atletisme i triatló del club

Dilluns passat van començar les classes a la pista Toni Herreros de Gandia. En total són 450 alumnes, des de xiquets de 4 anys a adults. El curs estarà marcat un any més pels protocols de prevenció davant del coronavirus.

Dilluns passat va començar a la pista Toni Herreros de Gandia un nou curs de l’escola d’atletisme i triatló del Club d’Atletisme Safor Teika, en les seues diferents categories, des de «piponets» (nascuts el 2017) fins a adults i el grup de tecnificació. Un any més la temporada d’entrenaments ve marcada per l’aplicació dels protocols anticovid, amb aspectes com l’ús de la mascareta, excepte a l’hora de fer activitat física, higiene de mans i distància social.

 

En total són 450 alumnes, entre xiquets, joves i adults, un centenar més que l’any passat en estes mateixes dates. La matrícula continuarà oberta per a aquells que estiguen interessats a iniciar-se en l’atletisme, un esport a l’aire lliure, sense contacte físic i on es fomenten valors com el respecte, l’amistat i la cultura de l’esforç. El club ofereix descomptes per inscriure a diversos familiars, o a socis, així com facilitats de pagament i fins i tot la gratuïtat total de la quota si la família es troba en alguna situació vulnerable.

 

Diversos moments de l’inici de curs del CA Safor Teika, dilluns passat a la pista d’atletisme de Gandia.

 

També va començar dilluns el grup de tecnificació de València, que s’entrena al pavelló Lluís Puig i dirigeix ​​José Miguel Barrios. D’altra banda, a l’octubre començaran les activitats del club ‘groguet’ en 11 col·legis de la comarca, que podrien ser més conforme avance el curs escolar.

 

Atletes de tecnificació del grup de València.

Traducir