Daniel Lusilla i Óscar Gimeno, seleccionats per a acudir al Campionat d’Espanya Absolut per Federacions Autonòmiques

Per als atletes del CA Safor Teika serà l'última prova de la present temporada. L'esdeveniment es disputarà dissabte a l'Hospitalet.
Daniel Lusilla (Foto: J. Cloquell) i Óscar Gimeno.

 

Daniel Lusilla i Óscar Gimeno, dos atletes del CA Safor Teika, han estat seleccionats per la federació valenciana per a participar en el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques, que es disputarà este dissabte a la vesprada en l’Hospitalet (Barcelona). La selecció valenciana aspira a pujar al podi en esta competició, que reunirà 504 atletes de 16 equips. Daniel Lusilla formarà part de l’equip de relleus 4×100, i Óscar Gimeno estarà en la prova de martell.

 

Lusilla vé de debutar en el nacional absolut de Getafe, on es va quedar en semifinals amb 10.63 en els 100 m.l., i també va competir en el Trofeu Diputació de Castelló-Memorial José Antonio Cansino. Resideix al Campello (Alacant) i el seu entrenador és Teodoro Rodríguez. En Nerja va ser subcampió d’Espanya Sub23 (Promesa) per segon any consecutiu amb l’equip de relleus 4×100 del CA Safor Teika.

 

Per la seua banda, el gandià Óscar Gimeno, entrenat per Juanvi Escolano, va disputar amb el Safor el Campionat d’Espanya de Clubs, en què l’equip va aconseguir l’ascens a Primera Divisió. A més, en el Campionat d’Espanya Individual Sub20 (Junior), disputat el passat cap de setmana a Montsó (Osca), va aconseguir la cinquena posició amb un llançament de 61.73 metres. Per a tots dos atletes serà l’última competició de la temporada.

Traducir