Daniel Lusilla i Óscar Gimeno, tercers amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques

Lusilla va formar part de l'equip de relleus 4x100 i Gimeno va disputar la prova de martell. L'esdeveniment es va disputar dissabte passat a l'Hospitalet.
A l’esquerra Óscar Gimeno. A la dreta Lusilla (segon per l’esquerra) amb l’equip mixte de relleus.

La selecció valenciana d’atletisme va pujar al podi un any més en el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques, celebrat dissabte passat a l’Hospitalet. L’equip de la Comunitat va aconseguir el tercer lloc després de sumar 230 punts i acabar únicament per darrere de Catalunya (campiona, amb 295 punts) i Andalusia (239,5), un resultat que li reaferma en l’elit de l’atletisme espanyol. La competició es va celebrar amb el format de les darreres edicions, amb la meitat de les proves per als homes i l’altra meitat per a les dones.

Óscar Gimeno i Daniel Lusilla.

En este combinat van competir dos atletes del CA Safor Teika, Daniel Lusilla i Óscar Gimeno. Lusilla va formar part de l’equip de relleus mixte 4×100 m.l., que van ser quarts amb 43.68, i Gimeno va estar en la prova de martell, on va quedar novè amb un llançament de 54.93 metres.