L’escola d’atletisme i triatló obri el periode d’inscripcions

L'inici coincidirà amb el curs escolar, a principis de setembre. La matrícula es pot formalitzar a través de la pàgina 'web' del club.
Lliurament de diplomes de final de curs, el mes passat a Gandia.

 

L’escola d’atletisme i triatló del Club d’Atletisme Safor Teika manté obertes les inscripcions per al proper curs, que començarà al mateix temps que el curs escolar, és a dir, a principis de setembre. Estes es poden formalitzar a través de la pàgina ‘web’ del club en les diferents categories, des de ‘piponets’ (nascuts el 2017) fins als entrenaments per a adults i corredors populars, a més del grup de tecnificació.

 

El preu inclou sessions dirigides per professionals de l’activitat física i de l’esport, samarreta d’entrenament, i l’accés a les instal·lacions. Als atletes que tramiten per primera vegada la llicència de competició se’ls regala l’equipatge del club. El club ofereix descomptes per a familiars, socis, i facilitats de pagament. A més, gràcies al programa «Activa’t famílies», de Comunitat de l’Esport, la quota pot eixir totalment gratis si es compleixen determinats supòsits. L’escola pretén educar a través de l’esport, promovent hàbits de vida saludables, amb valors com el respecte o l’amistat, per damunt de la competitivitat o l’especialització prematura.

 

La temporada 2020/21 de l’escola va acabar el passat 18 de juny. Els participants, més de 600 inscrits, van rebre un diploma acreditatiu. A més de l’escola de Gandia el club va mantindre grups a València (pavelló Lluís Puig), Bellreguard, Alfauir, Palma de Gandia, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i el d’Astea-Safor, amb xiquets autistes, que s’imparteix a Gandia. En tot moment es van aplicar protocols de prevenció front al coronavirus.

 

 

…  ESCOLA D’ATLETISME I TRIATLÓ TEMPORADA 2020-21 …

 

Traducir