Destacada presencia del Safor Delikia en un cap de setmana de voltes a peu

favaraCap de setmana de curses populars on els atletes del C.A. Safor Delikia han tingut una destacada presencia.Començant el divendres en la 25 Volta a la Platja de Tavernes un dels clàssics de l’estiu saforenc, on 10 atletes del Safor prenien part de la prova que enguany ha canviat d’horari (ara es a les 21:00) per a convertir-se en una cursa nocturna.

També divendres tenia lloc la XVIII Volta a peu a Castelló de Rugat, prova puntuable per al circuit de la Vall d’Albaida, on també 6 atletes del Safor Delikia van prendre part a la prova, destacant la victòria de Gema Serra en la categoria Veteranes B.

El dissabte els atletes del Safor Delikia també es dividiren en dues curses: La segona Volta a peu a Ador on foren 26 els atletes del club saforenc els que prengueren part en la prova, destacant la segona i tercera posició de Pilar Martí i de Natalia Blasco en la categoria sènior femení. Per últim a la XVI Volta a peu a Favara, 3 van ser els membres del Safor Delikia que van prendre part, aconseguint tots ells posicions d’honor: Alvaro Climent aconseguia la victòria absoluta a la cursa, Christian Climent era quart a la prova i primer Veterà i per últim Karem Faus aconseguia la victòria en sènior femení.