Duatló de Picanya i mitjes maratons de Sueca i Genoves

picanyaAhir diumenge, tenia lloc a Picanya la segona prova de la lliga de clubs de triatló i duatló .On el C.A. Safor Delikia acudia amb els equips masculí i femení que formarien part dels 500 duatletes que es van enfrontar als 5 km de cursa a peu que transcorrien pel nucli urbà de Picanya , 20 de bicicleta en un circuit molt tècnic que combinava zona urbana amb camins rurals i uns 2,5 últims km de cursa amb una única volta al circuit.
L’equip masculí , amb algunes absències destacables aconseguia la dissetena posició, en una prova d’altíssim nivell, destacant la vintè quarta posició de Carles Ferrando que a més aconseguia el triomf en la categoria sub 23 . Van completar l’equip podio_picanyaAlberto Renú ( 80 ) , Vicent Caudeli ( 116 ) , Alfredo Matoses ( 131 ) , Angel Vitòria ( 208 ) , Jesús Pons ( 253 ) i Paco Millan ( 316 ) .

D’altra banda , l’equip femení , que acudia a la prova com a líder de la lliga , tornava a aconseguir una nova victòria avantatjant en 8 minuts al segon equip classificat, el CT Sueca. A nivell individual , la victòria era també per a una duatleta del Safor Delikia, Karem Faus aconseguia la victòria a l’ imposar-se a Miriam Muñoz del CT Laboratoris SYS en un ajustat esprint final, les acompanyava al podi Davinia Albinyana , que debutava en una prova d’aquest tipus. Van completar l’equip Silvia Valero ( 20 ) i Arantxa Rodríguez ( 68 ) .

podio karem
A més d’en el duatló de Picanya , el Safor Delikia va tenir presència a la Mitja Marató Via Materal Sueca ,
on , l’atleta del Safor Delikia Mònica Mahiques aconseguia també la victòria.

En la Mitja Marató de Muntanya l’ Aventaor de Genoves , Álvaro Climent aconseguia la cinquena posició de la general en aquesta primera edició i Olivia Peiro també pujava al podi , sent segona en la categoria Veteranes A, a més van participar Camilo Llorens ( 52 ) , Rafa Tavallo ( 198 ) , Ricardo Esteban ( 291 ) , Jesús Roche ( 347 )