NOMBROSA PARTICIPACIÓ DE L’ESCOLA AL CROSS ESCOLAR . NEUS SANSALONI ,CAMPIONA PROVINCIAL DE CROSS I 3º AUTONÒMICA .

Grup
Cadets, infantils i Alevins, que han participat al Cross Escolar en els seus entrenadors Pau Roig, Josep Lopez i Toni Herreros

Aquest cap de setmana l’escola del Club Atletisme Safor Delikia Sport ha pres part en diverses competicions .

La competició més destacada del cap de setmana , era el Campionat Autonòmic i Provincial Escolar de Cross , on l’escola prenia part en totes les categories amb un total de 22 atletes . Destacar que hi va hi haure una gran participació de tots els Clubs de la Comunitat Valenciana, en una gran quantitat de xiquets i xiquetes participants en totes les categories.

La més destacada era una vegada més, la Aleví Neus Sansaloni , que aconseguia el títol Provincial, i 3r classificada Autonòmica . Neus porta un inici de  temporada intractable , aconseguint pòdiums per carrera . Molt a prop del podi va quedar Andres Bella en la categoria Júnior masculina , aconseguint la 4a posició Autonòmica .

Per equips els cadets masculins conseguien la 2º plaça de la classificació, les xiques infantils eren 4º per equips i els xics alevins eren 4º tambè en la classificació per equips.

Neus
Neus Sansaloni, al podi Provincial

Els resultats dels nostres van ser els següents (classificació autonòmica ) :

En Alevins :

• Neus Sansaloni 3r Aleví Femení ( 1r Provincial)

• Marina Parra 85 º Infantil Femení
  • Cristina Segura no va poder finalitzar.

• Alberto Moncho 39º Cadet masculi

D’altra banda, al Velòdrom Luis Puig de València es va disputar l’Autonòmic Promesa on Salva Gomar , aconseguia la 6a posició en els 1500 metres llisos , amb millor marca personal inclosa , amb 4.05 .

I finalment, un grup de 7 cadets de l’escola es va desplaçar el dissabte a la demà a Castelló , a competir fora de concurs en el Campionat Provincial Cadet de la Província de Castelló .

Castellon
Grup de velocistes cadets que han participat a Castelló en el seu entrenador David Melo

Alejandro Martinez s’imposava amb claredat en la prova dels 300 ml , amb una millor marca personal de 38.77 , marca que li pot donar el passaport a Campionat d’Espanya cadet a Antequera al situar-se entre els millors 10 especialistes cadets del territori nacional .

Maria Evangelista ,  feia el mateix en els 300 ml femenins , i s’imposava amb una millor marca personal de 44.69 , que és nou rècord Club en la prova de els 300 m.l. en categoria Cadet femenina .

També van debutar amb unes marques interessants en la prova dels 300 ml , els joveníssims cadets Trinitari Pons amb 42.29 , Cristian Moncho amb 42.44 ,Nicanor Fuster amb 47.55 i Neus Juan amb 49.21 .

Va tancar la participació Guillem Garcia en la prova dels 1000 ml , després d’un llarg període d’inactivitat per lesió , amb uns bons 3.02.20 , que suposen marca personal .

La propera competició important de l’escola serà el proper cap de setmana on els Infantils que hagin aconseguit la classificació , participaran en el seu Campionat Autonòmic en pista Coberta en el Velòdrom Luis Puig de València , iClub presentarà equip masculí en el Campionat Autonòmic de Clubs de Cross Absolut .

Enhorabona a tots aquests xiquets i xiquetes groguets! !