L´escola en varios fronts aquest cap de setmana: Ontinyent, Castelló i València.

Cross

Aquest proper Diumenge 2 de Febrer, l’escola participarà en el Campionat Provincial Individual i per Equips de Cross Escolar a la localitat d’Ontinyent .

L’escola tindrà representació en totes les categories des Aleví fins Junior i es desplaçaran un bon nombre de xiquets i xiquetes.

Participaran en la categoria Aleví Femení: Marina Blasco, Claudia Escriva, Aitana Ferrairó, Mireia Juan, Alexandra Emilova Claudia Martinez i Neus Sansaloni.

Participaran en la categoria Aleví Masculí:Pau Ferriols, Pau Garcia, Victor Mascarell, Jordi Rodriguez, Daniel Ros i Abel Sanchez

Participaran en la categoria Infantil Femení :Andrea Escrihuela,Noelia Faus,Paula Martin, Marina Parra, Irene Perello i Maria Perez

Participaran en la categoria Infantil Masculí : Javier Chañez, Joan Cloquell, Joan Fuster i Pau Fuster

Participaran en la categoria Cadet Femení: Nuria Perez

Participaran en la categoria Cadet Masculí: Miguel Arcas, Alberto Moncho, Guillem Garcia, Alex Meri i Alex Roche

Participaran en la categoria Junior Masculí: Andres Bella

Participaran en la categoria Junior Femení:  Clara Climent

Participarà categoria Absoluta Masculina:  Fermin Vidal
D’altra banda, un petit grup de 7 atletes de l’escola viatjarà el Dissabte 1 de febrer fins Castelló , per participar en un control de marques en la prova de 300 ml dins del Campionat Provincial Cadet de la Província de Castelló .Participaran Alejandro Martinez , Trinitari Pons ,Bernat Perez , Nicanor Fuster , Cristian Moncho , Neus Juan i Maria Evangelista .

I finalment , l’atleta de la categoria promesa , Salva Gomar , intentarà fer la mínima per al Campionat d’Espanya promesa en el Campionat Autonòmic Promesa que es disputa a la tarda de dissabte al Lluís Puig de València .
Salva correrà la prova dels 1500 m.l. a la recerca d’una marca inferior als 4 minuts .

Sort a tots ells .

Traducir