Dues places de finalista en el Campionat d’Espanya Individual Promesa

Laura Castillo va ser quarta a 200 m.l. i María Castellanos va ser huitena en pentatló. David Fernández va quedar en 12a posició en llargada. L'equip infantil va competir en el provincial per clubs, dissabte en el Lluís Puig de València. Andrea Abad va guanyar el Cross d'Alcoi.
David Fernández, María Castellanos i Laura Castillo en Antequera.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues places de finalista en el Campionat d’Espanya Individual Sub23 (Promesa) que es va disputar el cap de setmana passat a Antequera (Màlaga). Va ser quarta Laura Castillo en els 200 m.l. amb 24.74, en el seu primer any a la categoria, i va quedar en huitè lloc María Castellanos en pentatló, totes dues millorant la seua marca personal. El tercer atleta que va competir, David Fernández, va quedar en 12a posició en salt de llargada, amb 6.72 m., sense arribar a millorar el registre de la temporada.

 

Andrea Abad, Paula Boix i Carla Mascarell.

 

D’altra banda, Andrea Abad va guanyar diumenge el Cross d’Alcoi en categoria absoluta femenina, amb un crono de 17.44 sobre una distància de 4.420 metres.

 

Categoria infantil
El cap de setmana passat també van competir joves esportistes de categoria Sub14 (Infantil). En l’Autonòmic per Equips, dissabte al pavelló Lluís Puig de València, els xics van ser dècims. L’equip va estar format per Rubén Escrivà (60 m.l.), Pedro Pérez (500 m.l.), Pau Blasco (1.000 m.l.), Antoni Cuñat (2.000 m.l.), Àlex Prats (60 metres tanques), Joan Prats (triple salt), Hugo Molina (alçada), Hugo Borràs (perxa), i els rellevistes 4×200 van ser Rubén Escrivà, Àlex Prats, Hugo Borràs i Pau Blasco.

 

Equip infantil en l’autonòmic de València.

 

En el Campionat Provincial de Llançaments Llargs d’Hivern Sub14 (Infantil) celebrat a Alzira, Carla Mascarell va ser doble medallista, or en martell i bronze en disc. I Paula Boix va ser tercera, també en infantil, en el II Trofeu de Marxa Ciutat de Conca, amb un temps de 31:02 per a una distància de 5.000 metres.

Traducir