EL C.A. SAFOR DELIKIA TINDRÀ REPRESENTACIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET A HUELVA.

Diumenge es disputa el Autonòmic Juvenil a Torrent.

L’escola d’atletisme 2013-2014 tancarà aquest cap de setmana la seva temporada de competicions amb 2 dels seus atletes al Campionat d’Espanya Cadet, que es realitzarà a Huelva.

Els dos atletes que han aconseguit realitzar les exigents mínimes de participació que demana la Federació Espanyola d’Atletisme són Maria Evangelista en els 100 metres llisos i Alejandro Martinez en els 300 metres llisos.

Tots dos atletes ja van estar presents en els nacionals de pista coberta a Antequera, on van ser semifinalistes en les seves respectives proves, i en aquesta ocasió, el seu objectiu serà repetir èxits i continuar agafant experiencia de cara al futur, a més d’intentar millorar les seves millors marques.

AUTONÒMIC INDIVIDUAL JUVENIL

D’altra banda, el Diumenge 29 de Juny es disputa el Campionat Autonòmic Juvenil a Torrent on participarà el quatrecentista Santiago Hernandez, amb l’objectiu de lluitar per les medalles i a la recerca de rebaixar la seva millor marca personal de la present temporada.

L’escola amb aquests dos últims campionats tanca una temporada plena d’èxits, tant a nivell individual com per Equips, des de la categoria Aleví fins a la Cadet, a més d’haver superat el nombre de matricules dels últims anys.

Molta sort als 3 atletes.

Traducir