El CA Safor Teika competeix este cap de setmana en la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs

Les xiques viatgen dissabte a Alcobendas i els xics diumenge a Móstoles. El club mobilitzarà a uns 80 atletes en les dues expedicions.
Xiques en la primera jornada, a Sagunt.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika disputa este cap de setmana, amb els seus equips masculí i femení, la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs a l’Aire Lliure en Primera Divisió, la categoria de plata de l’atletisme espanyol. Les xiques, amb els seus respectius entrenadors, acudeixen dissabte a Alcobendas, on s’enfrontaran a l’Sprint de Madrid, Oviedo Atletismo i Hinaco Monzón. Els xics viatjaran diumenge a Móstoles, per a competir contra l’Alcorcón, Universitat d’Oviedo, i el CEA Tenerife 1984. Els quadrangulars continuaran sent a dos atletes per prova. El club mobilitzarà a uns 80 atletes en les dues expedicions.

 

La primera jornada es va disputar el passat 30 dabril. Els xics van competir a Gandia i les xiques a Sagunt. Tots dos equips van ser tercers. La tercera i última jornada serà el 12 de juny, a un atleta per prova, en dues trobades octogonals, una pel títol i una altra per la permanència.

 

En categoria masculina (Lliga Joma) estan convocats els següents atletes: Bernat Pérez i Trinitario Pons (100 m.l.), David Concejo i Ausiàs Roch (200 m.l.), Jorge Boscà i Alejandro Martínez (400 m.l.), Guillem Tapia i Borja Ortega (800 m.l.), Antonio Aparicio i Sebastiano Gavasso (1.500 m.l.), Sergio Argul i Querubín Estarlich (3.000 m.l.), Mario Rico i Víctor Leca (110 m.t.), Louis Dieumegard i Jorge Costa (400 m.t.), Javier Polo i Abdelhafid Said (3.000 m.obst), José Vicente Gimeno i Raúl Bellón (alçada), Víctor Moratalla i Pau González (perxa), Iván Duarte i Laertes Peña (llargada), Yago de la Fuente i Andreu Almenar (triple salt), Víctor Faus i Rubén Mayor (pes), Víctor Faus i Víctor Leca (disc), Arturo Climent i Rubén Mayor (martell), Antonio Montalva i Borja Climent (javelina), i Francisco Sospedra i Antonio Ferrer (5 km marxa).

 

L’equip 4×100 estarà format per Ausiàs Roch, David Concejo, Bernat Pérez i Trinitario Pons, i com a reserves Iván Duarte i Yago de la Fuente. El combinat 4×400 el formen Guillem Tapia, Louis Dieumegard, Alejando Martínez i Jorge Boscà, i com a reserves Borja Ortega i Jorge Costa.

 

En categoria femenina (Lliga Iberdrola), estan inscrites: Elena Cruceta i Binta Kelle Watt (100 m.l.), Iris Soler i Carla Pons (200 m.l.), Alexia Pedrós i María Martínez (400 m.l.), Mónica Pascual i Silvia Sanz (800 m.l.), Neus Sansaloni i Marian Ruiz (1.500 m.l.), Mara Rolli i María José Casinos (3.000 m.l.), Belén Sospedra i Elena Martínez (100 m.t.), Aitana Moscardó i Iris Estruch (400 m.v.), Pilar Vázquez i Lucía Botija (3.000 m.obst), Sofia Rchi i Cristina Segura (alçada), Irene Escrivà i Silvia García-Gasulla (perxa), Nayara Vila i Laura Sanchis (llargada), Laura Sanchis i Aitana Ferrairó (triple salt), Irene González i Marta Alonso ( pes), Irene González i Marta Alonso (disc), Mar Olvera i Andreea Draghici (martell), Aina Olaso i Alejandra Álvarez (javelina), i María Muñoz i Emma Almenar (5 km marxa).

 

L’equip 4×100 estarà format per Binta Kelle Watt, Carla Pons, Elena Cruceta i María Evangelista, i com a reserves Andrea Calabria i Almudena de Quero. El combinat 4×400 el formen Neus Sansaloni, Alexia Pedrós, Mónica Pascual i Belén Sospedra, i com a reservistes Silvia Sanz i Sara Gregori.

 

Xics en la primera jornada, a Gandia.
Traducir