El club copa bona part dels podis en els Jocs Municipals de Gandia

La jornada escolar es va celebrar dissabte passat a la pista d’atletisme. Xavier Cabanilles i Xavier Miret representaren al club en l’interprovincial aleví (U12), i dotze atletes participaren l’interprovincial cadet (U16), dissabte en el pavelló Lluís Puig de València.
Un dels podis dels Jocs Municipals de Gandia.

El passat dissabte, 19 de gener, es van disputar en la pista d’atletisme de Gandia els XXXVII Jocs Municipals, una jornada escolar on van participar des de prebenjamins (U8) fins a infantils (U14). Els benjamins (U10) van competir per col·legis o per clubs, i la resta a nivell individual. En total hi hagué 415 participants, entre ells del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport.

Els primers classificats per proves van ser els següents: prebenjamí masculí 50 m.l. (Héctor López del CA Safor per clubs i Pablo Cuesta de Carmelites per col·legis); prebenjamí femení 50 m.l. (Carolina Castillo del CA Safor i Lucía Almiñana d’Escola Pia); prebenjamí masc. llargada (Sergi Fernit del CA Safor i Pablo Cuesta de Carmelites); prebenjamí fem. llargada (Nuria Estruch del CA Safor i Lucía Almiñana d’Escola Pia); aleví pes masc. (Hugo Kali del CE El Corriol i Víctor Romanyuk d’Escola Pia); aleví pes fem. (Aina Bonet del CE El Corriol i Isabel Fernández d’Escola Pia); aleví 500 m.l. masc. (Iván Braco del CC El Garbí i Daniel Gergel d’Escola Pia); aleví 500 m.l. fem. (Andrea Escrivà del CE El Corriol i Isabel Fernández de Escola Pia); infantil pes masc. (Luis Boscà el CA Safor i Claudio Carbó d’Escola Pia); infantil pes fem. (Empar Camarena del CA La Valldigna i Emma Escura d’Escola Pia); i infantil 500 m.l. masc., Salva Escrivà del CA Safor i Claudio Carbó d’Escola Pia.

 

Xavier Cabanilles i Xavier Miret en l’interprovincial aleví.

 

Pel que fa als benjamins, en xics en la modalitat de col·legis es va imposar l’equip «AMPA Joan Martorell-A», i en clubs el CC El Garbí-A, mentre que en xiques van guanyar l’Abecé en col·legis i el CA La Valldigna en clubs. D’altra banda, també dissabte es va celebrar el Campionat Interprovincial Aleví (U12) al pavelló Lluís Puig de València, on hi hagué dos representants del club; Xavier Cabanilles, qui va ser segon en la final dels 1.000 metres llisos, i Xavier Miret, quart en perxa.

 

I el mateix dissabte, però a la vesprada, va tindre lloc el Campionat Interprovincial Cadet (U16), amb 12 atletes seleccionats. Van ser primeres en les seues proves Neus Sansaloni (1.000 m.l., amb 3:11.83) i Ángela Casanova en els 3.000 m. marxa. Quedaren segons Aitana Ferrairó en triple salt, amb 10.71 m., i Jordi Miret en alçada, amb 1.75 m, i va obtindre una tercera plaça Jorge Esteban en els 60 m.l., amb 7:53. També participaren Laura Sanchis (llargada), Vicente José Gimeno (alçada), Joana Escrivà (pes), Isabel Bayona (pes), Andreu Almenar (triple salt) i Alexandre Bononad, en els 3.000 metres marxa.

Traducir