El club tanca el curs en les escoles d’atletisme

Més de 800 xiquets, joves i adults han passat pels diferents grups en la pista de Gandia i en les escoles perifèriques. El club ja ha obert la matrícula per al proper curs, a través de la web o en la seua seu.
Un dels grups de l’escola, el de prebenjamins, amb les seues monitores.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va clausurar entre els dies 29 i 30 de maig les seues escoles d’atletisme, per on han passat un total de 826 inscrits. El final de curs va consistir en la realització de jocs d’aigua, lliurament de diplomes i un berenar. D’una banda, l’escola en la pista de Gandia va tancar el curs 2023/2024 amb 562 inscrits, que es reparteixen entre 470 xiquets i joves (de 4 a 16 anys) i adults, i 92 més dels grups de tecnificació.

 

A més, el club “groguet” gestiona les anomenades “escoletes perifèriques”, repartides en diversos centres educatius de la comarca, amb 264 inscrits. Hi són a Gandia (Botànic Cavanilles, Benipeixcar i Les Esclaves) i en localitats properes; Alfauir, Almoines, Bellreguard, Ador-Palma, Xeresa, Vilallonga, Ròtova i Tavernes de la Valldigna. L’objectiu és acostar l’atletisme als xics d’estos municipis perquè puguen practicar atletisme dins dels mateixos col·legis, o bé en instal·lacions esportives cedides pels ajuntaments respectius.

 

Repartiment d’orxata i fartons.

 

El club té dos nuclis d’especialització esportiva a València, un en el velòdrom Lluís Puig, i un altre en la pista del riu Túria, al centre de la capital. A més del foment de l’esport base i de l’atletisme en particular, cal destacar que el club, en col·laboració amb l’associació Astea Safor, fomenta des de fa anys l’esport inclusiu, amb la seua escola adreçada a xics amb Trastorn d’Espectre Autista (TEA), on han participat 24 alumnes.

 

El club ja ha obert la matrícula per al curs 2024/2025. Qui vulga reservar la seua plaça podrà fer-ho a través de la web, o bé en les oficines, situades a l’avinguda del Grau, número 40, de dilluns a divendres de 17.30 h a 19.30 hores.

Traducir