El club va competir en el Duatló per Equips de Xest

Els ‘groguets’ participaren diumenge passat amb una vintena de triatletes i quatre equips, un dels quals femení.
L’expedició ‘grogueta’ al circuit Ricardo Tormo de Xest.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va competir diumenge passat al Duatló per Equips de Xest, al Circuit Ricardo Tormo, prova amb la qual començava la Lliga de Clubs Caixa Popular i que a més era campionat autonòmic.

 

 

En total la van finalitzar 476 inscrits, i consistia en 5,4 km de cursa, 19,3 km de ciclisme i de nou 2,7 km de cursa a peu. Hi hagué quatre equips ‘groguets’, dins de la divisió de promoció, un femení i tres de masculins, amb 18 esportistes en total. Els equips masculins van ser l’“A”, format per Carlos Ferrando, Jhoel Faus, Quique Fernández-Arroyo, i Salva Bonet; el “B”, amb Ausiàs Peiró, Álex Albero, Pedro Montoya, Quino Milvaques i Carlos Solera; i el “C”, amb Álvaro Nogueroles, Javier Cabanilles, José Metola i Rafa Tavallo. A l’equip femení van estar Suni Perales, Maria Boscà, Amparo Villar, Marina Camps, Valeria Moreno i Pilar Llopis.

 

El coordinador de triatló del club, Carlos Ferrando, es va mostrar satisfet per la bona imatge que es va donar a Xest. “Tot això demostra que, ara sí, a la secció de triatló del club hi ha una excel·lent base i gent compromesa”, va valorar.

Traducir