El club va estar en la Volta Cross a Barx, Correpatina de Xeraco i en la Volta a l’Escullera de Gandia

En la Volta a l'Escullera Xavi Cabanilles va ser tercer en la categoria de 15 a 19 anys masculina, amb 35.04. Dos podis amb David Ferrairó i Marta Bertomeu a Veterans en la cursa de Barx.
Corredors del Safor en la Volta Cross a Barx.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar dissabte passat en la XIV Volta Cross a Barx, quarta prova puntuable del circuit comarcal, amb una vintena de corredors. Destacaren els podis de David Ferrairó, segon en Veterans E amb 30.17, i de Marta Bertomeu, tercera en Veteranes A amb un temps de 34.37.

 

També hi hagué presència ‘grogueta’ en la cursa a peu del Correpatina Xeraco, que es va disputar dilluns a la platja, sobre una distància de 7,3 km. Davinia Albinyana va ser segona en la categoria femenina absoluta, amb un crono de 30.16.

 

A més, dimarts 15 d’agost, en la Volta a l’Escullera, organitzada pel NiE Gandia, van competir Xavi Cabanilles (que va ser tercer en la categoria de 15 a 19 anys masculina, amb 35.04), Guillermo Pérez (setè en categoria 40-44) i Joan Sastre, en categoria 15-19 anys. Per la seua banda, en la prova curta, la Travessia al Port, Guillermo Pérez va ser tercer en la categoria 40-44 anys, i Marta Bertomeu huitena en la categoria 30-39 anys femenina.

 

Davinia Albinyana, segona en la Volta a Peu de Xeraco.

Traducir