El club va estar en les curses populars d’Almoines i Piles

En Almoines hi hagué tres podis per categories i en Piles va guanyar Carla Breco en categoria femenina. Sis ‘groguets’ van estar diumenge en el Gran Fons Internacional de Siete Aguas.
Corredors a Almoines. / Foto: Vicent Just.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar present en les curses populars de Piles i Almoines. Dijous, 17 d’agost, es va celebrar la XXVII Correguda Popular d’Almoines, cinquena prova puntuable del Circuit Caixa Popular de la Safor-Valldigna, sobre una distància de 7.500 metres.

 

Carla Breco en Piles. / Foto: Guille Gascón.

Hi hagué una nombrosa representació, amb 40 corredors ‘groguets’. Van destacar els podis per categories de Carla Breco (2na en Senior femení), David Ferrairó (3r a Veterans E), i de Charo Pérez, 3a en Veteranes E.

 

D’altra banda, dissabte va tindre lloc la XXI Cursa Popular Platja de Piles, de 8 km. La victòria en la general femenina va ser per a Carla Breco, amb un temps de 31.41. També van competir Víctor Fornet i David Bona.

 

I diumenge es va celebrar la 40a edició del Gran Fons Internacional de Siete Aguas, amb 15.150 metres, una dura prova que van finalitzar Raúl Espinosa, Alejandro Jiménez, José Mompó, Jorge Ruiz, José García i David Romero.

Corredors en el Gran Fons de Siete Aguas.

Traducir