El club va estar en el triatló d’Oliva, 15KN de València i el 10K de Rafal

L'atleta crevillentina Neus Mas va fer un crono de 37:07 a Rafal, fet que suposa rècord femení en esta prova, en la seua setena edició.
Valeria Moreno a València.

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar el passat cap de setmana en diverses proves populars. En Rafal (Alacant) es va celebrar dissabte la VII Cursa Popular Vila de Rafal 5 i 10K. En els 10K va participar Neus Mas. La crevillentina va ser campiona d’esta prova en categoria femenina, amb un temps de 37:07, a un ritme de 3:42 el quilòmetre, cosa que va suposar rècord femení de la cursa.

Neus Mas a Rafal.

També dissabte, però a València, va tindre lloc la 15K Nocturna Banco Mediolanum, on hi hagué quatre corredors ‘groguets’: Raúl Espinosa (1:06:01), Juan Corral (1:14:54), Valeria Moreno (01:19:09) i Rosa Sabater, amb 1:35:24.

Sergio Moreno a Oliva.

D’altra banda, en el triatló de mitja distància d’Oliva, diumenge, va estar Sergio Moreno Mataix (G60-64), amb un crono de 4:52:35. La prova consistia en 7,9 km de cursa, 81,3 km de ciclisme i 11,7 km de carrera a peu.