El club va estar en la cursa ‘Corre a la Mar’

La prova entre Guardamar i Bellreguard, dissabte passat, va obrir les curses de l’estiu. Teresa Poquet i Francisca Canet van ser primera i segona en el podi de Veteranes A. El club també va participar diumenge en la Volta a Peu a Montaverner.
Corre a la Mar.

Corredors del Club d’Atletisme Safor Teika van estar dissabte passat en la XIII Corre a la Mar, la cursa organitzada pels ajuntaments de Bellreguard i Guardamar de la Safor, amb la col·laboració dels clubs locals. La prova reina tenia una longitud de 7.600 metres.

 

Cal destacar que Teresa Poquet i Francisca Canet van pujar al podi de Veteranes A com a primera i segona, respectivament. També hi van participar Salva Ferrer (que va ser segon local), Javier Donet, Alfonso Redondo, David Ferrairó, Javito Milvaques, Luis Villacañas, José García, Víctor Fornet, i José Peiró.

 

D’altra banda, diumenge en la XVIII Volta a Peu a Montaverner, de 7,2 km, hi hagué una dotzena de corredors ‘groguets’. Són Ferran Estruch, Andrés Serra, Pablo Soto, Quino Milvaques, Luis Villacañas, Maria Boscà, Rafa Tavallo, Charo Pérez, José M. Metola, Amparo Villar, Paolo Miola, Paco Ferrer i Javito Milvaques.

 

Volta a Peu a Montaverner.

Traducir