El club va estar en les curses de Gata de Gorgos i en la Nocturna del Palomar

Teresa Poquet va ser segona en Veteranes C en Gata i Maria Boscà i Charo Pérez també van pujar al podi al Palomar. Diumenge va tindre lloc el segon entrenament gratuït de la Cursa de la Dona Vicky Foods.
Corredors ‘groguets’ a Gata.

 

Corredors del Club d’Atletisme Safor Teika van competir el cap de setmana passat en dues carreres populars. Un grup continua disputant el circuit de la Marina, i va anar a la Volta Popular a Gata de Gorgos, sobre una distància de 9,5 km. Va destacar el podi de Teresa Poquet, segona en Veteranes C.

A més, divendres, a la X Volta a Peu Nocturna del Palomar, de 7,5 km, hi van participar 17 corredors ‘groguets’. Hi hagué podis per a Maria Boscà (tercera en Veteranes B), i Charo Pérez, que va ser primera en Veteranes C.

 

Corredors en la Nocturna del Palomar.

Cursa de la Dona
D’altra banda, diumenge va tindre lloc al parc Joan Fuster de Gandia el segon entrenament gratuït de la Cursa de la Dona Vicky Foods. Va col·laborar l’Àrea d’Igualtat de l’ajuntament, en celebrar-se amb motiu del 8M, i es van lliurar obsequis a les participants.

 

 

El proper serà “l’entrenament faller”, este dimecres, un recorregut per a vore les falles que ja estiguen plantades, amb eixida a la plaça del Prado i final en la plaça Major, amb una recepció a l’ajuntament i un dinar saludable.

 

Entrenament de la Cursa amb motiu del 8M.

Traducir