Tres medalles en el Campionat d’Espanya Màster en Pista Coberta

Manuel Pala va ser or en 60 m.l. i plata en 60 m.t. en categoria M60, i Udomsinachi Erete es va penjar la plata en els 400 m.l. (M35). La prova es va celebrar a Antequera. Tres atletes acudeixen este cap de setmana al Campionat d'Espanya Sub18 (Juvenil) en Salamanca: Camila Estrebou, Candela Dapia i Silvia García-Gasulla.
Udomsinachi Erete, a l’esquerra, i Manuel Pala, a la dreta.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir tres medalles, una d’or i dues de plata, en el Campionat d’Espanya Màster Individual en Pista Coberta, que es va celebrar el cap de setmana passat a Antequera (Màlaga).

 

Manuel Pala va ser doble medallista en la categoria M60, penjant-se l’or en els 60 metres llisos, amb 8.20, i la plata en els 60 metres tanques, amb 10.34. I Udomsinachi Erete va ser subcampió en els 400 m.l. en categoria M35, amb un crono de 50.42.

 

D’altra banda, tres atletes de tecnificació tenen una cita este cap de setmana amb el Campionat d’Espanya Sub18 en Pista Coberta, a Salamanca: Camila Estrebou (60 m.l. i 200 m.l.), Candela Dapia (tercera de les inscrites en perxa) i Silvia García-Gasulla, també en perxa.

Traducir